Ο Ρικ Πιτίνο είπε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

Για την επίσκεψή του στην Κρήτη: “Το Ρέθυμνο έκανε πολύ καλή δουλειά σήμερα, δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο. Έπαιξαν σκληρά και τους συγχαίρω γι’ αυτό. Είχαμε μια εξαιρετική επίσκεψη σε ένα πανέμορφο μέρος”.

Για το αν η ομάδα ήταν κουρασμένη: «Δεν νομίζω πως η ομάδα είναι κουρασμένη. Είχαμε και έχουμε πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν. Ήταν ο Λάνγκφορντ, ήταν ο Τόμας, τώρα είναι ο Λοτζέσκι, ο Μήτογλου και ο Παππάς. Υπάρχουν πολλές απώλειες παικτών. Τον τελευταίο μήνα παίζουμε αρκετά καλά. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω. Ήμασταν κακοί περισσότερο στην άμυνα. Δίνουμε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθειά της και προχωράμε».

Για την ομάδα του Ρεθύμνου: «Δεν μπορώ να μιλήσω σχετικά με ό,τι συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια. Όπως είδα σήμερα έβγαλε πολύ μεγάλη ενέργεια. Χθες είχα μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Μιλήσαμε πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλο πάθος και αγάπη για την ομάδα και για την κοινωνία της πόλης. Ενθουσιάστηκα μαζί του, είναι από τους καλύτερους ιδιοκτήτες που έχω συναντήσει ποτέ. Εύχομαι τα καλύτερα γιατί η προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα ήταν εξαιρετική».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου