ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άψογοι οι 20.000 οπαδοί – Η αντίδρασή τους μετά τον αγώνα

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όχι μόνο δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχαν και άψογη στάση.

Άψογοι οι 20.000 οπαδοί – Η αντίδρασή τους μετά τον αγώνα

Ο κόσμος της ομάδας πήγε στο ΟΑΚΑ και στήριξε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και του Γιώργου Δώνη. Περίπου 20.000 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο Στάδιο και με φωνή και με παλμό έδωσαν και την ψυχή τους από τις εξέδρες και προσπάθησαν να «σπρώξουν» τους παίκτες σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί αυτό να μην ήρθε απέναντι στον πιο ποιοτικό ΠΑΟΚ, αλλά ο κόσμος είχε άψογη στάση. Μετά το παιχνίδι, οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και φώναξαν δυνατά «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», παρά την πίκρα τους και την απογοήτευση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...