ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Τελείωσε, πριν καν αρχίσει!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον Παναθηναϊκό που “ξέχασε” να βγει στο γήπεδο, αλλά και την ψαλίδα (και) με τον ΠΑΟΚ που ολοένα και μεγαλώνει.

Τελείωσε, πριν καν αρχίσει!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για τον Παναθηναϊκό που “ξέχασε” να βγει στο γήπεδο, αλλά και την ψαλίδα (και) με τον ΠΑΟΚ που ολοένα και μεγαλώνει.

Εννοείται πως δεν θα άλλαζε τη ζωή μας μια νίκη επί του ΠΑΟΚ. Για λίγο την ατμόσφαιρα που είναι μαύρη και άραχνη θα βελτίωνε, θα κρατούσες και το αήττητο – που για την ώρα βέβαια ξακολουθείς να κρατάς – και θα επέστρεφες στη μιζέρια που σου έχει επιβάλει ο ιδιοκτήτης σου.

Ναι, το είχαμε ανάγκη ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό που καίει όλους τους Παναθηναϊκούς είναι το πότε θα τελειώσει το μαρτύριο και το πότε θα βρεθεί ένας άνθρωπος να δώσει ξανά όραμα και ελπίδα. Και όσο βλέπεις ότι δεν έχεις κανένα μέλλον, τόσο είναι που τρελαίνεσαι. Με την προοπτική λοιπόν να χαμογελάσει έστω και για λίγο μετά από καιρό πήγε τόσος κόσμος στο γήπεδο. Με την προοπτική να δει τον Παναθηναϊκό να το παίζει το ματς, να το παλεύει. Αλλά τελικά δεν είδε ούτε κι αυτό. Το παιχνίδι τελείωσε πριν καν αρχίσει, με το καλημέρα.

Οταν έχεις πριν τη σέντρα ένα σωρό μειονεκτήματα και στην ουσία ποντάρεις μονάχα στην έδρα και τη φανέλα, το να δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό σε τελειώνει. Η κακή αντίδραση της πράσινης άμυνας, μια επαφή που θα μπορούσε να δοθεί φάουλ αλλά… ζητάμε πολλά, έβαλε τέλος στο ματσάκι από τα αποδυτήρια. Σε άλλες εποχές θα πίστευες στην ανατροπή και ενδεχομένως να το γυρνούσες κιόλας. Στο συγκεκριμένο ματς αποκλείω να υπήρχε έστω και ένας που στο 0-1 δεν πίστεψε πως ο γάμος σχόλασε. Κι αυτό είναι ακόμα χειρότερο. Είναι το πόσο έχει μεγαλώσει η ψαλίδα.

Πριν δυο χρόνια στη Λεωφόρο έκανε καραγκιοζιλίκια ο Ιβιτς για να σωθούν και τώρα σου έκαναν πλάκα. Δεν τους έκανες φάση ούτε με δέκα παίκτες! Με αυτά και με αυτά χάνεται και η πέμπτη θέση. Ο Αρης ξεφεύγει, είναι και σε καλύτερο φεγγάρι και μοιάζει απίθανο να το μαζέψεις. Το πιθανότερο μάλιστα είναι πως όταν τον υποδεχτείς στο ΟΑΚΑ η διαφορά θα έχει μεγαλώσει κι άλλο και δεν θα φτάνει… καμία νίκη. ΟΚ, στο γήπεδο έχουμε συν έξι και ενδεχομένως να είχες τον πρώτο λόγο όμως αυτό το έχουμε εξαντλήσει. Ειναι μεν ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ έγκλημα του Αλαφούζου όμως οι βαθμοί από τον Παναθηναϊκό αφαιρέθηκαν, όχι από τα νούμερα τηλεθέασης του… ΣΚΑΙ. Και δυστυχώς δεν γυρίζουν πίσω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ