ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαυρομμάτης: «Μπορούμε να πάρουμε την πέμπτη θέση»

Αισιόδοξος για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Φάνης Μαυρομμάτης, παρά τα τελευταία αποτελέσματα.

Μαυρομμάτης: «Μπορούμε να πάρουμε την πέμπτη θέση»

Δεν χάνουν την πίστη τους στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, σύμφωνα με όσα είπε ο Φάνης Μαυρομμάτης, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

«Το να δέχεται μία ομάδα γκολ από το πρώτο λεπτό αλλάζει την ψυχολογία τη δική σου και του άλλου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα, αλλά εμείς τώρα πρέπει να δουλέψουμε γιατί έχουμε κι άλλα ματς που πρέπει να νικήσουμε», σχολίασε αρχικά ο 22χρονος αμυντικός.

Όσο για τη βαθμολογική διαφορά που διεύρυνε ο Άρης για την πέμπτη θέση, είπε: «Είμαστε ακόμη αισιόδοξοι για την 5η θέση, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 130.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.