ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκπρόσωπος Ρινάλντι: «Από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής»

Εκδικάστηκε η έφεση του Λαουτάρο Ρινάλντι, με τον εκπρόσωπό του να κλέβει την παράσταση.

Εκπρόσωπος Ρινάλντι: «Από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αργεντινής» | panathinaikos24.gr

Έπειτα από τις αναβολές, η έφεση του Ρινάλντι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε. Ο Αργεντινός ζητάει 620.000 ευρώ, αντί για 530.000 που επιδικάστηκαν πρωτόδικα.

Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα
Κλείδωσε: Τότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση με τα κρούσματα 2.252.494 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο εκπρόσωπος του παίκτη και δικηγόρος, Γιώργος Ζελελίδης, έκλεψε την παράσταση με τις ατάκες του.

«Από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου», είπε ο κ. Ζελελίδης για τον Ρινάλντι και επισήμανε ότι ο Αργεντινός χάρισε 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ΠΑΕ, κατά τη λύση του συμβολαίου του!

Συγκεκριμένα, είπε: «Ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αργεντίνικου ποδοσφαίρου με συμβόλαιο 2,20 εκατ. ευρώ. Δεν πρόσφερε στην ομάδα όσα θα ήθελε και έτσι δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του αφήνοντας 1,50 εκατ. ευρώ. Στις 5/9/17 έπρεπε να αρχίσει να πληρώνεται και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ. που έγινε δεν έχει προηγούμενο με Έλληνα ή ξένο ποδοσφαιριστή. Τα συμβαλλόμενα μέρη δεν πρόβλεψαν μόνο τη ρήτρα αλλά και τον περιορισμό της. Σε κάθε περίπτωση η ρήτρα να μην είναι πάνω από 120.000 ευρώ. Προσπαθώ εκεί που βρίσκεται τώρα να του εξηγήσω γιατί δεν πήρε ούτε ευρώ για έναν χρόνο. Θέλουν μείωση στη μείωση από τον Παναθηναϊκό».

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ,  Άλκης Παπαντωνίου, ο οποίος τόνισε ότι η διοίκηση δεν αναγνωρίζει τη ρήτρα των 120.000 ευρώ που ζητά ο ποδοσφαιριστής, αλλά την αποζημίωση των 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στο διαιτητικό προσέφυγε ο Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος ζητάει σε δόσεις 60.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής και η ΠΑΕ έχουν μία διαφορά ως προς τα δικαστικά έξοδα, για την οποία θα αποφασίσει η Έδρα.

Τέλος, ο  εκπρόσωπος του Αντρέα Στραματσόνι συναίνεσε στο αίτημα αναβολής που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Η υπόθεση θα συζητηθεί στις 18 Μαρτίου.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close