ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νέος τίτλος για τον Παναθηναϊκό: 1564 και συνεχίζει…

Έναν ακόμα τίτλο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και αυτή τη φορά , ήταν το τμήμα των νεάνιδων του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ που σήκωσε το τρόπαιο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Νέος τίτλος για τον Παναθηναϊκό: 1564 και συνεχίζει…

Έναν ακόμα τίτλο πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και αυτή τη φορά, ήταν το τμήμα των νεάνιδων του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ που σήκωσε το τρόπαιο στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι «πράσινες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ιάσωνα Κολωνού στον τρίτο τελικό και καθάρισαν με «σκούπα» (3-0 νίκες) τον τίτλο του πρωταθλητή της ΕΣΚΑ με σκορ 64-50.

Η 1564η κούπα του Συλλόγου σηκώθηκε μπροστά σε 500 φίλαθλους που δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα  και  οι νεάνιδες του «τριφυλλιού» κατέκτησαν τον συγκεκριμένο τίτλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 21-10, 41-24, 52-39, 64-50

Οι πρωταθλήτριες του Γιώργου Καντζιλιέρη είναι οι εξής: Κοιλιά Παρασκευή, Πλώτα Ολυμπία, Κοιλιά Νικολέτα, Πρίφτη Άννα Μαρία,  Κουκή Άρτεμις, Ζαρρή Βάσια. Τριανταφύλλου Τζωρτζίνα, Μούτσα Ορλένα., Εζέτζα Σύνθια,  Ζανίκα Χρύσα . Μαυράκη Αντιγόνη, Δαυλάκου Εβελίνα, Ζαρρή Πένυ. Βοηθός προπονητή είναι ο Κώστας Στρατής

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο προπονητής του ΠΑΟ Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που κατακτήσαμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στην διοίκηση και όλο το τεχνικό τιμ από το σύνολο των ακαδημιών του μπάσκετ για τη στήριξη και τη βοήθεια.

Απόψε δείξαμε για άλλη μια φορά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια . Πολλά από τα κορίτσια αγωνίζονται στη γυναικεία ομάδα ενώ κάποια άλλα δεν μπορούσαν να έρθουν λόγω διαβάσματος. Ασφαλώς  και όλο αυτό είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς που γίνεται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...