ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος για υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιμένει στη θέση του να μην παίξει με τον Παναθηναϊκό αν δεν μπουν ξένοι και φλερτάρει πλέον ανοιχτά με τον υποβιβασμό.

Έτοιμος για υποβιβασμό ο Ολυμπιακός! | panathinaikos24.gr

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών, που βρίσκονται στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, δήλωσαν για μία ακόμη φορά ότι δεν θα ξαναπαίξουν με τον Παναθηναϊκό αν δεν υπάρχουν σε αυτά τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι δεν θέλει ξανά στα παιχνίδια του τους διαιτητές Μάνο, Παναγιώτου και Αναστόπουλο, όπως επίσης ότι δεν θα κατέβει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αν σε αυτά δεν υπάρχουν διαιτητές από το εξωτερικό.

Επίσης στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την επιθυμία τους να φύγει η διαιτησία από τα χέρια της ΕΟΚ και να πάει στην διοργανώτρια αρχή, στον ΕΣΑΚΕ δηλαδή.

Φυσικά, αν τηρήσουν τα όσα λένε και δεν κατέβουν σε λίγες μέρες να αγωνιστούν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τότε οι ποινές θα είναι πολύ σοβαρές. Και η ομάδα του θα υποβιβαστεί βάσει κανονισμού. Και αυτή τη στιγμή… φλερτάρει με αυτό, αφού δε δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω, όπως τόνισαν και σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο θα κρίνει αν η απόφαση θα μείνει στο -6 και στο καθεστώς του ΕΣΑΚΕ ή αν θα μετατραπεί σε -1 με την λογική των κανόνων της ΕΟΚ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close