ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος για υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιμένει στη θέση του να μην παίξει με τον Παναθηναϊκό αν δεν μπουν ξένοι και φλερτάρει πλέον ανοιχτά με τον υποβιβασμό.

Έτοιμος για υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!

Οι άνθρωποι των Πειραιωτών, που βρίσκονται στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, δήλωσαν για μία ακόμη φορά ότι δεν θα ξαναπαίξουν με τον Παναθηναϊκό αν δεν υπάρχουν σε αυτά τα παιχνίδια ξένοι διαιτητές.

Θυμίζουμε ότι μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι δεν θέλει ξανά στα παιχνίδια του τους διαιτητές Μάνο, Παναγιώτου και Αναστόπουλο, όπως επίσης ότι δεν θα κατέβει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, αν σε αυτά δεν υπάρχουν διαιτητές από το εξωτερικό.

Επίσης στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την επιθυμία τους να φύγει η διαιτησία από τα χέρια της ΕΟΚ και να πάει στην διοργανώτρια αρχή, στον ΕΣΑΚΕ δηλαδή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.840 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, αν τηρήσουν τα όσα λένε και δεν κατέβουν σε λίγες μέρες να αγωνιστούν στο ματς με τον Παναθηναϊκό, τότε οι ποινές θα είναι πολύ σοβαρές. Και η ομάδα του θα υποβιβαστεί βάσει κανονισμού. Και αυτή τη στιγμή… φλερτάρει με αυτό, αφού δε δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν πίσω, όπως τόνισαν και σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, το οποίο θα κρίνει αν η απόφαση θα μείνει στο -6 και στο καθεστώς του ΕΣΑΚΕ ή αν θα μετατραπεί σε -1 με την λογική των κανόνων της ΕΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...