ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: Το «όλα δικά μας» να το ξεχάσουν

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για μια νοοτροπία που ο Ολυμπιακός θέλει να περάσει και στο μπάσκετ αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το πετύχει.

Κοντός: Το «όλα δικά μας» να το ξεχάσουν

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να θέσουμε έναν γενικό κανόνα που ισχύει σε όλα τα Πρωταθλήματα. Ποιος είναι αυτός; Δεν υπάρχει λίγκα που δεν ακούγονται φωνές και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία. Πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του τελικού στην Ισπανία ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Οπότε είναι απόλυτο φυσιολογικό να υπάρχουν και στην Ελλάδα. Αυτά άλλοτε είναι λογικά και άλλοτε υπερβολικά και προϊόντα δικαιολογίας. Εδώ δεν μιλάμε μόνο για τα ελληνικά ντέρμπι αλλά και για άλλους αγώνες που αφορούν τη Basket League με σοβαρές ομάδες να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την αντιμετώπιση τους.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.