ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειώνει με Ρινάλντι – Προσπάθεια για συμφωνία εντός της ημέρας

Παναθηναϊκός και Ρινάλντι είναι πολύ κοντά στο να φτάσουν σε οριστική συμφωνία για τις οφειλές και ίσως και εντός της ημέρας το θέμα να έχει τελειώσει.

Τελειώνει με Ρινάλντι - Προσπάθεια για συμφωνία εντός της ημέρας

Παναθηναϊκός και Ρινάλντι είναι πολύ κοντά στο να φτάσουν σε οριστική συμφωνία για τις οφειλές και ίσως και εντός της ημέρας το θέμα να έχει τελειώσει.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει πολύ το τριφύλλι και που οι “πράσινοι” θέλουν να την τελειώσουν, προκειμένου να βγάλουν ένα μεγάλο “αγκάθι” ενόψει φακέλου αδειοδότησης. Θυμίζουμε ότι πριν από δυο μέρες, το δικαστήριο έδωσε προθεσμία δυο ημερών στις δυο πλευρές, προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα και ή να φτάσουν σε συμφωνία ή η έδρα να βγάλει απόφαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικηγόροι της ΠΑΕ και του Ρινάλντι είναι σε επαφές, ανταλλάζουν επιστολές και γίνεται μεγάλη προσπάθεια ώστε μέσα στη μέρα να καταλήξουν σε συμφωνία, η οποία θα λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα δοσοποιήσει ένα ποσό οφειλής, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι κοντά στις 550.000 ευρώ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.