ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: “Να βάζουμε την μπάλα στο ζωγραφιστό”

Ο Ρικ Πιτίνο ανέλυσε το παιχνίδι που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει Νταρουσάφακα.

Πιτίνο:

Ο Ρικ Πιτίνο ανέλυσε το παιχνίδι που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει Νταρουσάφακα.

«Είχα να δω τον γιο μου που έπαιζε στο κολέγιο, κέρδισε. Ξύπνησα για να τον δω στις 3 μέχρι τις 6. Λογικά θα πάει στο NCAA March Madness, κάτι που είναι πολύ ευχαριστό».

Για το αν θα είναι έκπληξη μία εκτός έδρας ήττα: «Η άποψη μου είναι ότι όταν έχεις δύο σερί εκτός έδρας ματς δεν μπορείς να έχεις απρόσμενο αποτέλεσμα. Στην έδρα σου την επόμενη εβδομάδα μπορείς να υποστείς μία έκπληξη. Σε ένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι σου πρέπει να κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την Νταρουσάφακα: «Όλοι παίζουν σκληρά. Ακόμα και αν έχεις προβάδισμα μπορούν να επιστρέψουν. Το σημαντικό είναι πως σκοράρουμε πολύ, περίπου 85 πόντους. Στο προηγούμενο ματς δεν παίξαμε καλά αλλά συνολικά παρουσιάζουμε σπουδαίο μπάσκετ. Είναι σημαντική η παρουσία των Κιλπάτρικ και Λάνγκγφορντ.

Πρέπει να βάζουμε την μπάλα κοντά στο ζωγραφιστό και μετά αν προκύψει σουτ μπορείς να το επιλέξεις. Κάθε φορά να βάζουμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Δεν μπορείς να κάνεις σουτ τριών πόντων συνέχεια γιατί αυτό είναι κόντρα στα δυνατά στοιχεία της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...