ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει «Green Women’s Weekend»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης προχωρούν σε μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει «Green Women’s Weekend»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης προχωρούν σε μια ακόμη πρωτοποριακή κίνηση.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους στο γυναικείο φύλο. Συγκεκριμένα, το τριήμερο 8, 9 και 10 Μαρτίου θα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις σε εισιτήρια αγώνων και προϊόντα PAOSHOP αποκλειστικά για τις γυναίκες!

Αναλυτικότερα, το Σάββατο (9/3, 14:30) στον αγώνα μπάσκετ γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκός Α.Ο. και του ΚΑΟ Μελισσίων στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και στο παιχνίδι του βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον Παμβοχαϊκό (17:00) στο κλειστό της Κυψέλης, η τιμή του εισιτηρίου για τις γυναίκες ορίζεται στα 3 ευρώ! Επίσης, η ίδια τιμή θα ισχύει αποκλειστικά για τις φίλες της ομάδας μας στα εισιτήρια της αναμέτρησης του πρωταθλήματος της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Πανιώνιο, η οποία θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή (10/3, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.469 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, πολλές θα είναι οι εκπλήξεις και από πλευράς του PAOSHOP αποκλειστικά για τις γυναίκες. Οι προσφορές θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 8/3 για τις online αγορές τους μέσω του paoshop.gr αλλά και για τις αγορές τους από το κατάστημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αυτές θα συνεχιστούν και την Κυριακή (10/3) στα PAOSHOP spots του ΟΑΚΑ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για την αναμέτρηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Πανιώνιος από τα κάτωθι σημεία:

Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010. Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό). Την Κυριακή 10/3 θα λειτουργούν από τις 16.30 μέχρι τις 19.00 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τον αγώνα μπάσκετ γυναικών Παναθηναϊκός Α.Ο. – ΚΑΟ Μελισσίων από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο του Κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» το Σάββατο (9/3) από τις 13.00.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για την αναμέτρηση του βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και τον Παμβοχαϊκό (17:00) από το σημείο πώλησης που βρίσκεται στην είσοδο του Κλειστού της Κυψέλης το Σάββατο (9/3) από τις 15.30».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...