ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φρούριο το ΟΑΚΑ: Δρακόντεια τα μέτρα με Ολυμπιακό

Πολύ αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη 17η Μαρτίου.

Φρούριο το ΟΑΚΑ: Δρακόντεια τα μέτρα με Ολυμπιακό

Πολύ αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τη 17η Μαρτίου.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν φόβο πιθανότητας επεισοδίων και θέλουν να αποφύγουν κάτι τέτοιο. Ο προβληματισμός στους ανθρώπους της ομάδας είναι έντονο γι αυτό και τα μέτρα στο ντέρμπι θα είναι δρακόντεια.

Αρχικά, θεωρείται δεδομένο ότι θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ενώ ισχυρή θα είναι και η αστυνομική παρουσία τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 139.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.