ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρολάρει Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος: «Μπράβο…»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Τρολάρει Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος: «Μπράβο...»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ, με ποστάρισμά του στο instagram, τρολάρει τη γενικότερη παράνοια που ζούμε το τελευταίο διάστημα και αναφέρεται στην… ψευτοεπανάσταση των ερυθρόλευκων, αλλά και τα πραγματικά τους προβλήματα, τα οποία οι Πειραιώτες προσπαθούν να «κρύψουν» με όσα παραπλανητικά κάνουν και σκέφτονται σχετικά με αποχώρηση από το πρωτάθλημα κλπ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο instagram:

«Όταν ο αντίπαλος κάνει καλή δουλειά πρέπει να του το αναγνωρίζεις: Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν από εμένα στο τμήμα επικοινωνίας της ΚΑΕ Γαύρος. Εχουν καταφέρει, αντί να ασχολούνται τα ΜΜΕ με την αποτυχία τους να μπουν στην τετράδα στην Ευρωλίγκα που είχαν ως στόχο, τη διαφαινόμενη τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο, τους απλήρωτους πάνω από ένα χρόνο αθλητές, το ότι οι μισοί δε μιλάνε με τους άλλους λόγω ηχητικού, να ασχολούνται με το εάν θα κατέβουν στις 17/3. Επίσης, κανείς (ΜΜΕ και φορείς) δεν ασχολείται με τη ζημιά που κάνουν στο άθλημα με τα συνεχόμενα σχόλια, τουιτ, ανακοινώσεις τους και τις προβλεπόμενες τιμωρίες τους… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ»

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 11.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.