ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστική συμφωνία με Ρινάλντι!

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι έστειλε στη 1 τη νύχτα υπογεγραμμένα όλα τα απαραίτητα χαρτιά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο "αγκάθι" για το θέμα της αδειοδότησης.

Οριστική συμφωνία με Ρινάλντι! | panathinaikos24.gr

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι έστειλε στη 1 τη νύχτα υπογεγραμμένα όλα τα απαραίτητα χαρτιά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο “αγκάθι” για το θέμα της αδειοδότησης. Τα πρώτα χαρτιά υπεγράφησαν χθες το βράδυ και μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στην ΠΑΕ και το τελευταίο έγγραφο.

Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει”
Panathinaikos24 TV: “Οι κινήσεις του Γιοβάνοβιτς για τη μεταγραφική ενίσχυση – Τι περιμένουμε και τι ισχύει” 3.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα σε ό, τι έχει να κάνει με τη νέα συμφωνία για την καταβολή των οφειλομένων στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Συγκεκριμένα, το νέο ποσό και η συμφωνία περιλαμβάνουν 16 δόσεις. Νούμερα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά εκτιμάται ότι η συμφωνία έκλεισε κάπου στα μισά, σε σχέση με αυτά που ζητούσε ο Ρινάλντι (620.000) και αυτά που έδινε ο Παναθηναϊκός (500.000).

Επόμενο βήμα η συμφωνία με Στραμτσόνι και Γκονζάλες, προκειμένου να τακτοποιούνται οι μεγάλες οφειλές ενόψει αδειοδότησης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close