ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστική συμφωνία με Ρινάλντι!

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι έστειλε στη 1 τη νύχτα υπογεγραμμένα όλα τα απαραίτητα χαρτιά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο "αγκάθι" για το θέμα της αδειοδότησης.

Οριστική συμφωνία με Ρινάλντι!

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι έστειλε στη 1 τη νύχτα υπογεγραμμένα όλα τα απαραίτητα χαρτιά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έβαλε τέλος σε ένα μεγάλο “αγκάθι” για το θέμα της αδειοδότησης. Τα πρώτα χαρτιά υπεγράφησαν χθες το βράδυ και μετά τα μεσάνυχτα έφτασε στην ΠΑΕ και το τελευταίο έγγραφο.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν σε όλα σε ό, τι έχει να κάνει με τη νέα συμφωνία για την καταβολή των οφειλομένων στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. Συγκεκριμένα, το νέο ποσό και η συμφωνία περιλαμβάνουν 16 δόσεις. Νούμερα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά εκτιμάται ότι η συμφωνία έκλεισε κάπου στα μισά, σε σχέση με αυτά που ζητούσε ο Ρινάλντι (620.000) και αυτά που έδινε ο Παναθηναϊκός (500.000).

Επόμενο βήμα η συμφωνία με Στραμτσόνι και Γκονζάλες, προκειμένου να τακτοποιούνται οι μεγάλες οφειλές ενόψει αδειοδότησης.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.