Αναλυτικά όσα είπε ο Βόβορας για τη σημερινή αναμέτρηση:

«Σημαντικός παράγοντας είναι ο αιφνιδιασμός. Πετύχαμε 28 πόντους από εκεί. Είχαμε 12 κλεψίματα και πολύ καλά ποσοστά στα δίποντα. Παίξαμε καλή άμυνα και αυτό μας βοήθησε να τρέξουμε στο γήπεδο.

Τα δύο γκαρντ μας είναι από τα πιο γρήγορα στην Ευρώπη. Η ομάδα προσαρμόστησε στο πλάνο του προπονητή. Στα εντός το κάνουμε σε πολλά παιχνίδια. Στα εκτός είμαστε διστακτικοί. Πλέον κάθε παίκτης έρχεται από τον πάγκο με επιθετικότητα και αυτό είναι που θέλουμε να κρατήσουμε για τη συνέχεια.

Στα Κανάρια είχαμε το ίδιο θέμα συζήτησης. Κάθε παίκτης ερχόταν από τον πάγκο και ανέβαζε την ενέργεια. Εάν έχουμε την ίδια ενέργεια και στα επόμενα παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε έδρα».

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ομάδα με τρομερό επιθετικό ταλέντο. Στο σημείο που έχουμε φτάσει θέλουμε μια μεγάλη νίκη. Θα παλέψουμε για τη νίκη ώστε να αλλάξουμε το στάτους μας για την οκτάδα».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη: «Είναι ξεκάθαρο αυτό που έδειξε στο παρκέ. Πρέπει να δείξει συνέπεια στην προπόνηση και στο παιχνίδι θα μπορέσει να γίνει κυρίαρχος και στις δύο ρακέτες. Η συνέπεια θα είναι αυτή που θα τον κάνει να αλλάξει την ομάδα.

Το πιο σημαντικό είναι πως τις τελευταίες 2 μέρες είναι πως ο προπονητής ήθελε 15 ριμπάουντ από εκείνον. Ήθελε να κυριαρχήσει στο παρκέ. Ήταν ο πρώτος στόχος του. Μέσα από το ριμπάουντ ένιωθε καλά. Βοήθησε πολύ και στο πικ εν ρολ. Αλλοίωσε προσπάθειες και αυτό δεν μετράει σαν μπλοκ, αλλά έδωσε λύσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή με τον Παπαγιάννη. Το ελληνικό μπάσκετ δικαιούται να κάνει υπομονή και ο ίδιος να έχει υπομονή και να δουλέψει».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου