ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η βελτίωση που φέρνει ελπίδα και η δεύτερη ευκαιρία!

O Τασος Νικολογιάννης με αφορμή τη νίκη επί της Νταρουσάφακα γράφει για την βελτίωση του Παναθηναϊκού, που τον κρατάει ζωντανό ακόμα για την οκτάδα, αλλά και για την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της ποδοσφαιρικής ομάδας να κάνει μεγάλη νίκη σε ντέρμπι αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο.

Η βελτίωση που φέρνει ελπίδα και η δεύτερη ευκαιρία!

O Τασος Νικολογιάννης με αφορμή τη νίκη επί της Νταρουσάφακα γράφει για την βελτίωση του Παναθηναϊκού, που τον κρατάει ζωντανό ακόμα για την οκτάδα, αλλά και για την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της ποδοσφαιρικής ομάδας να κάνει μεγάλη νίκη σε ντέρμπι αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΚ το Σάββατο.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μακριά από την έδρα του και μάλιστα με εμφατικό τρόπο. Η Νταρουσάφακα δεν μπόρεσε να αντισταθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, που κέρδισε με 91-67, αλλά είναι φανερό, ότι η ομάδα βελτιώνεται. Θα πει κανείς. Σιγά το θηρίο, που κέρδισε. Να θυμίσω, ότι αυτό το… θηρίο στον πρώτο γύρο με τον Πασκουάλ στον πάγκο το κέρδισε στο τέλος και αφού το ΟΑΚΑ έβραζε από την απόδοση της ομάδας.

Επίσης η Νταρουσάφακα κέρδισε τον Ολυμπιακό, αλλά και την Μπασκόνια στην έδρα της. Μην ξεχνάμε, ότι ο Παναθηναϊκός, όποτε έβγαινε εκτός Ελλάδας έχανε από το… αεροδρόμιο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Αυτό φαίνεται, ότι αλλάζει. Όπως αλλάζει και ο τρόπος, που παίζει η ομάδα. Με καλάθια μέσα στην ρακέτα και όχι συνεχόμενα τρίποντα και ότι κάτσει. Μαζί με αυτά βελτιώνονται παίκτες.

Ο Παπαγιάννης απόψε ήταν χάρμα ιδέσθαι και στην άμυνα (12 ριμπάουντ) και στην επίθεση. Ο Τόμας είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο τον τελευταίο καιρό, ο Παπαπέτρου κάνει… παπάδες και όταν έχεις και τον Καλάθη σε καλή βραδιά, όπως απόψε τότε τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Μα θα πει κανείς τώρα είναι αργά. Μπορεί και να είναι έτσι. Σε κάθε περίπτωση μετά και την νίκη στην Τουρκία και την καλή εμφάνιση της ομάδας ελπίδα για την οκτάδα υπάρχει. Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά υπάρχουν δεν εξανεμίστηκαν. Και το βασικό είναι, ότι η ομάδα παίζει καλά τον τελευταίο καιρό και σου αρέσει να την βλέπεις.

Στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Είναι η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία, για την ομάδα να πάρει ένα αποτέλεσμα και να αλλάξει ψυχολογία να «ζεστάνει» τον κόσμο. Με μία νίκη σε αυτό το παιχνίδι και πάλι οι παίκτες θα πάρουν πάνω τους και θα διατηρήσουν τις ελπίδες για την πεντάδα. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Με τον ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε, αφού έχανε από το 1ο λεπτό, πριν μπει καν στο παιχνίδι. Με την ΑΕΚ είναι άλλη μία ευκαιρία, για ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια θα παίζει εκτός έδρας αν και στο ΟΑΚΑ, αφού γηπεδούχος θα είναι η ΑΕΚ και θα λείπει και ο Μπουζούκης. Και η ΑΕΚ, όμως, έχει πίεση επειδή δεν είναι καλά. Μακάρι η ομάδα αυτή την φορά να είναι συγκεντρωμένη και στα 90 λεπτά και να έχει και λίγο τύχη, κάτι, που της λείπει στον δεύτερο γύρο, πέρα από την κακή απόδοση και τις ελλείψεις, που έχει.

*Δεν θα κατέβει, λέει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ την άλλη Κυριακή. Λογικό μου φαίνεται. Δεν αντέχει άλλη ήττα από τον Παναθηναϊκό και με δικαιολογία την διαιτησία(που του έδωσε πρωτάθλημα με τα βήματα του Σπανούλη πριν λίγα χρόνια, αυτή την διαιτησία λέμε), λέει δεν θα κατέβει και θα πάει να παίξει στην Αδριατική Λίγκα. Επειδή θα μας λείψουν αν πάνε στην Αδριατική Λίγκα, μήπως να κάνουμε και εμείς προσπάθεια να παίξουμε εκεί μαζί τους, για να τους κερδίζουμε και στην… Αδριατική ;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.