Η σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μία 22χρονη οπαδός του Παναθηναϊκού στο Ίλιον από πέντε χούλιγκανς του Ολυμπιακού στις 18 Φεβρουαρίου, ένας εκ των οποίων μάλιστα τη μαχαίρωσε στο πόδι, φαίνεται πως ήταν συνέχεια προηγούμενης συμπλοκής.

Σύμφωνα με το “Έθνος” το εν λόγω περιστατικό είχε τη μορφή αντιποίνων για επίθεση που είχε προηγηθεί στη λεωφόρο Πετρουπόλεως στο Ίλιον, όπου ένας οπαδός που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο.

Μάλιστα το θύμα είχε καταθέσει μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών στο τοπικό Τμήμα Ασφάλειας. Επίσης χούλιγκανς είχαν επιτεθεί σε δυναμικό σύνδεσμο φιλάθλων στο Ίλιον, όπου μάλιστα είχαν χτυπήσει άτομο μικρής ηλικίας που βρισκόταν στο σημείο.

“Η ωμή βία τω ατόμων αυτών ανακυκλώνεται. Κάποιοι χρέωσαν στην 22χρονη επίθεση στο Ίλιον. Μετά της έστησαν ενέδρα και τη μαχαίρωσαν, ενώ στη συνέχεια ήρθαν τα αντίποδα στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Εκεί οι δράστες έψαχναν συγκεκριμένα άτομα για να λύσουν τις διαφορές τους, τα οποία την ώρα της επίθεσης δεν βρίσκονταν εκεί. Έτσι την πλήρωσε ο κόσμος που δεν είχε καμία σχέση με την κόντρα αυτή”, ανέφερε αστυνομική πηγή.

Το ξέσπασμα βίας έχει θορυβήσει την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχουν δοθεί εντολές ώστε να επισπευστούν οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών στις επιθέσεις στο Παπαστράτειο και στο Ίλιον.

Στο πλαίσιο αυτό, στο μικροσκόπιο έχουν μπει τρία βίντεο, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ταυτοποιήσουν κάποιους από τους δράστες μέσω της τράπεζας δεδομένων που διαθέτουν με τους σεσημασμένους για οπαδική βία. Παράλληλα παρακολουθούν συγκεκριμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο με σκοπό να αποτραπούν τυχόν αντίποινα για την τελευταία επίθεση χούλιγκαν στο Παπαστράτειο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS