ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι όροι του Παναθηναϊκού για Μπουζούκη και όχι μόνο

Μόνο με τους δικούς του όρους σκοπεύει να προχωρήσει στην οποιαδήποτε πώληση ποδοσφαιριστή του ρόστερ του ο Παναθηναϊκός.

Οι όροι του Παναθηναϊκού για Μπουζούκη και όχι μόνο

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε μία φημολογία πως ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη.

Το συγκεκριμένο σενάριο δεν προκάλεσε απορία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού καθώς ο νεαρός άσος είναι από τους ποιοτικότερους Έλληνες παίκτες στην ηλικία του.

Παρ΄όλα αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport, στο τριφύλλι έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην οποιαδήποτε πώληση μόνο με τους δικούς τους όρους.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό είναι κάτι που έχει ξεκαθαρίσει και ο Νίκος Νταμπίζας και για το οποίο έχει το ελεύθερο από τον Γιάννη Αλαφούζο να πράξει κατά το δοκούν.

Άλλωστε, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων έχει εξηγήσει στον μεγαλομέτοχο πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να αρχίσει να πουλάει ακριβά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.