ΚΛΕΙΣΙΜΟ
SUPER LEAGUE

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0: Πράσινα λιοντάρια, μπορούσαν και τη νίκη

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0:΄Ο Παναθηναϊκός άγγιξε δύο φορές το γκολ με Μακέντα και Κουρμπέλη, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την ΑΕΚ και πήρε εύκολα το 0-0 στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0: Πράσινα λιοντάρια, μπορούσαν και τη νίκη

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0:΄Ο Παναθηναϊκός άγγιξε δύο φορές το γκολ με Μακέντα και Κουρμπέλη, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την ΑΕΚ και πήρε εύκολα το 0-0 στο ΟΑΚΑ.

Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο, στο οποίο η ΑΕΚ είχε την κατοχή και την κυκλοφορία, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Με πολύ καλή τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι, με πάθος και με μυαλό, οι «πράσινοι» κυριαρχούσαν, δίχως να εντυπωσιάζουν.

Η Ενωση δεν μπορούσε με τίποτα  να απειλήσει, το «τριφύλλι» με σωστό παιχνίδι απομάκρυνε κάθε κίνδυνο και έβγαινε δειλά – δειλά μπροστά. Μάλιστα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Φεντερίκο Μακέντα στο 24’. Έπειτα από ωραία κάθετη του Χρήστου Δώνη, ο Ιταλός βρέθηκε «φάτσα» με το τέρμα, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κάνει ένα ψιλοκρεμαστό πλασέ το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» δεν ήταν… τολμηροί. Δεν έβγαιναν πολύ μπροστά, κυκλοφορούσαν σχεδόν με άνεση την μπάλα και η ΑΕΚ αρκέστηκε σε ένα ανούσιο παιχνίδι με πολλά λάθη και με μόνο μια ευκαιρία, όταν από σουτ η μπάλα βρήκε στα πόδια του Κουλιμπαλί και πέρασε λίγο άουτ.

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε με άνεση το μηδέν στην εστία του, έχοντας εξαφανίσει όλα τα ατού της ΑΕΚ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις αποδοκιμασίες του κόσμου των κιτρινόμαυρων και στο σύνθημα «ΑΕΚ, ΑΕΚ παίξε μπάλα ΑΕΚ».

Στο 86’ χάθηκε και η μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Έπειτα από ωραίο φάουλ του Κάτσε, ο κορυφαίος του ματς Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας!

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι. Η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει, ο Παναθηναϊκός όμως αμύνθηκε σωστά και για δεύτερη φορά φέτος στα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, το αποτέλεσμα ήρθε 0-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός φεύγει από την αναμέτρηση με έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Αν είχε λίγη παραπάνω ποιότητα ή τόλμη η ομάδα που ήταν διαβασμένη θα έφευγε με το τρίποντο. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 17 Μαρτίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.