ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την 5η θέση»

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ευχαριστημένος από το τακτικό και αμυντικό πλάνο όπως το εφάρμοσαν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Δώνης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για την 5η θέση»

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Δεν μπορώ να μιλήσω για τον αντίπαλό. Δεν συνηθίζω να το κάνω. Στο σημερινό παιχνίδι δώσαμε έμφαση στο κομμάτι της οργάνωσης. Στο 3-5-2 τα παιδιά τα πήγαν τέλεια. Υπήρχε συνοχή στις γραμμές και είχαμε ισορροπία. Με την μπάλα στα πόδια δείξαμε λίγα πράγματα σήμερα. Όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και όταν όπως με τον ΠΑΟΚ τρως 2 γκολ, σε επηρεάζει. Πρέπει να σταθούμε στην προσπάθεια των παιδιών. Η ΑΕΚ δεν έκανε κλασσικές ευκαιρίες, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Το βασικό για μας είναι να βελτιωθούμε. Στο δεύτερο γύρο δεν μπορέσαμε να διατηρήσουμε την απόδοση του πρώτου είτε επειδή φταίγαμε εμείς είτε επειδή μας έτυχαν απρόοπτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να κάνουμε ταμείο στο τέλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...