ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουλιμπαλί: «Μπορούμε την 5η θέση»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να πάρει τη νίκη σήμερα

Κουλιμπαλί: «Μπορούμε την 5η θέση»

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί επισήμανε μεταξύ άλλων ότι οι «πράσινοι» θα δώσουν τα πάντα για την 5η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα, γιατί γυρίζω από τραυματισμούς. Σήμερα ο ένας έπαιζε για τον άλλον και ήμασταν ενωμένοι.  Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, αλλά το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί.

Για το ότι η ομάδα δεν σκοράρει: «Δεν είχαμε την ίδια τύχη που είχαμε στον πρώτο γύρο. Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν. Φταίμε και εμείς που δεν τους τροφοδοτούμε σωστά.Από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η ομάδα μπορεί να κατακτήσει την 5η θέση: «Χάσαμε βαθμούς στους προηγούμενους αγώνες. Μπορούμε να κατακτήσουμε την 5η θέση. Έχουμε 6 ματς ακόμα και θα παλέψουμε. Είμαστε φιλόδοξοι.

Για το Copa Africa: «Βεβαίως είναι σημαντικό για μένα του Copa Africa. Είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με επιλέξει, Αυτό που προέχει και είμαι συγκεντρωμένος  είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.