ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμπετσής: «Ικανοποιημένοι με την ισοπαλία – Να μας στηρίξει ο κόσμος στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο Αργύρης Καμπετσής κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Καμπετσής: «Ικανοποιημένοι με την ισοπαλία - Να μας στηρίξει ο κόσμος στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Αργύρης Καμπετσής:

«Ήταν ανεβασμένες και οι δυο ομάδες. Δεν έγιναν φάσεις μιας και οι δύο ομάδες έριξαν το βάρος στην τακτική».

Για  το αν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Σήμερα ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Είμαστε ικανοποιημένοι».

Για την πολύ καλή απόδοση της ομάδας: «Δουλέψαμε αρκετά αυτή την  εβδομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σήμερα γι αυτό και είδατε ότι η ομάδα είχε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι τους είπε ο Δώνης στα αποδυτήρια: «Ο κοουτς μας είπε ότι ήταν ευχαριστημένος για το τακτικό κομμάτι, αλλά όχι για το ότι δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το που θα κριθεί η 5η θέση: «Έχουμε αρκετά ματς ακόμα. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θεωρώ ότι η 5η θέση θα κριθεί στο ματς με τον Άρη».

 Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Είναι ένα μεγάλο ματς και όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.