ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρέχει για Ολυμπιακό ο Μαυρομμάτης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης πονάει στη μέση.

Τρέχει για Ολυμπιακό ο Μαυρομμάτης

Ο Φάνης Μαυρομμάτης πονάει στη μέση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο νεαρός αμυντικός δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Άλλωστε, μια μέρα πριν από τον εν λόγω αγώνα, ο Μαυρομμάτης δε γυμνάστηκε.

Ο στόπερ του “τριφυλλιού” θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια και να είναι έτοιμος με τον Ολυμπιακό. Η εβδομάδα που έρχεται θα κρίνει και τη συμμετοχή του. Ο Μαυρομμάτης θα το παλέψει και αν μέχρι την Τετάρτη ή το αργότερο την Πέμπτη είναι καλύτερα, θα έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στο μεγάλο παιχνίδι.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 132.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.