ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έγραψε ιστορία το «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πέτυχαν ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ και έγραψαν ιστορία.

Παναθηναϊκός: Έγραψε ιστορία το «τριφύλλι»!

Παναθηναϊκός Το σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο ανέδειξε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μία επίδοση με ιστορική αξία. Είχε 55 ριμπάουντ στην κορυφαία επίδοση της ιστορίας του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα για την κανονική περίοδο. Περισσότερα είχε μόνο σε δύο ματς των πλέι οφ του 1995 κόντρα στο Σπόρτιγκ, 58 εκτός και 56 εντός έδρας. Πρόκειται παράλληλα για την ισοφάριση της 4ης μεγαλύτερης επίδοσης στην ιστορία της Betshop Basket League και για την κορυφαία του φετινού Πρωταθλήματος αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη των 52 που είχε ο Ήφαιστος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels.

Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε 37 αμυντικά και 18 επιθετικά ριμπάουντ, όμως καμία από τις δύο επιδόσεις δεν συνιστούν ρεκόρ περιόδου. Από τις 18 δεύτερες επιθέσεις όμως, πήραν 26 πόντους κι αυτή είναι η κορυφαία επίδοση της φετινής Betshop Basket League. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των 23 πόντων που πήραν από επιθετικά ριμπάουντ στα παιχνίδια τους στη 16η αγωνιστική, ο Άρης με τον Πανιώνιο και ο Κολοσσός H Hotels κόντρα στην Κύμη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.