ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φύσσας: «Πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ο Χατζηγιοβάνης, σφεντόνα ο Εμμανουηλίδης»

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Total Football» για το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και την προσπάθεια που γίνεται.

Φύσσας: «Πεμπτουσία του ποδοσφαίρου ο Χατζηγιοβάνης, σφεντόνα ο Εμμανουηλίδης»

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Total Football» για το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και την προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην τηλεοπτική εκπομπή του OPEN:

Για την τακτική του Δώνη κόντρα στην ΑΕΚ: «Η ομάδα έχοντας τρία ντέρμπι στη σειρά και αφού ξεκίνησε όχι καλά κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο προπονητής θεώρησε πως είναι σημαντικό και για την ψυχολογία της ομάδας να τη θωρακίσει με αυτούς που έβλεπε πως ήταν κατάλληλοι για το παιχνίδι. Άλλωστε, υπάρχει και ο στόχος της πέμπτης θέσης. Θεώρησε ίσως πως κάποιος ποδοσφαιριστής του κάνει για το συγκεκριμένο ματς καλύτερα από τον Χατζηγιοβάνη».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα παιδιά της πρώτης ομάδας που βγήκαν από την Ακαδημία: «Έχω πολλά να πω για τον Φάνη, είναι ένα παιδί που πληγώθηκε νωρίς. Είναι μαχητής. Ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα αστείρευτο ταλέντο, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Αν έχει σωστή νοοτροπία θα πάει πολύ μπροστά. Ο Μπουζούκης είναι έντονο ταμπεραμέντο, παίκτης με κότσια. Θέλει δουλειά ακόμα και θα την κάνει. Ο Εμμανουηλίδης επίσης πέρασε δύσκολα και ίσως είναι το παιδί με τα περισσότερα προσόντα. Πρέπει, όμως, να ισορροπήσει. Είναι σφαίρα, σφεντόνα».

Για το φετινό πρότζεκτ του Παναθηναϊκού: «Πως να πείσουμε κάποιον ότι το κάναμε κατ’ επιλογήν. Είναι επιλογή τους όμως να παίζουμε έτσι με τα παιδιά των Ακαδημιών. Αυτό που γίνεται τη φετινή χρονιά, τα παιδιά περνάνε ένα δεύτερο γύρο δύσκολα. Τώρα τους βλέπω όλους πιο προβληματισμένους αλλά έχουν φιλοδοξίες. Μου αρέσει να ακούω τον Δώνη να κάνει αυτοκριτική».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.