ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιμπαλί: «Πήραμε αυτοπεποίθηση εν όψει Ολυμπιακού»

Στο ισόπαλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί με δηλώσεις του. Τι απάντησε για το συμβόλαιό του.

Κουλιμπαλί: «Πήραμε αυτοπεποίθηση εν όψει Ολυμπιακού»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Live Sport

Ποια αίσθηση σου αφήνει το 0-0 στο ντέρμπι; Είσαι χαρούμενος με την ισοπαλία ή ήθελες κάτι περισσότερο; «Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος γιατί επανήλθα από τον τραυματισμό μου και μπόρεσα να αγωνιστώ 90 λεπτά χωρίς προβλήματα. Είμαστε δύο στοιχεία στο παιχνίδι μας. Αμυντικά ήμασταν συμπαγείς και δεν απειληθήκαμε. Επιθετικά δεν τα καταφέραμε εξίσου καλά και δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Όμως, πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να είμαστε θετικοί. Προσδοκώ ότι στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα πάμε καλύτερα».

Ένιωσες δυνατός στις κινήσεις σου και έβγαλες με άνεση το 90λεπτο; «Ναι, θεωρώ ότι ήμουν στο 100%. Δεν με επηρέασε ο τραυματισμός μου και είχα σταθερή απόδοση σε όλο το ματς. Όλη η ομάδα ήταν σταθερή και παίξαμε με προσήλωση. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Στο επόμενο ματς που θα έχουμε τη συμπαράσταση των οπαδών μας, θα γίνουμε ακόμα πιο πιεστικοί και πιο αποτελεσματικοί. Μας έλειψε το γκολ, αλλά μπορούμε να το βρούμε την επόμενη αγωνιστική».

Ήταν σημαντικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας, μετά από πολλές αρνητικές εξελίξεις; «Ναι το είχαμε ανάγκη ενόψει του Ολυμπιακού. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, που μας δίνει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη. Εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε πιο παθιασμένοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αισιοδοξείς ότι θα προλάβετε την πεντάδα του πρωταθλήματος; «Είναι ένας στόχος που έχουμε θέσει. Ακόμα μένουν αρκετά παιχνίδια, σίγουρα είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και θα δούμε πως θα τα πάμε».

Έχεις ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο; «Για την ώρα, είμαι εδώ. Παίξαμε με την ΑΕΚ και μένω σε αυτό. Θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.