ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Ευχαριστώ τον Ρικ Πιτίνο”

Για τη βελτίωσή του στο παιχνίδι του, αλλά και την ευκαιρία που του δίνει ο Ρικ Πιτίνο μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παπαγιάννης:

Για τη βελτίωσή του στο παιχνίδι του, αλλά και την ευκαιρία που του δίνει ο Ρικ Πιτίνο μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

«Έχω συνηθίσει πλέον τον τρόπο παιχνιδιού. Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη του προπονητή μου έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Πολύ βασική ήταν και η υποστήριξη των συμπαικτών μου. Σίγουρα η εξέλιξή μου έχει προκύψει και από τη σκληρή δουλειά που κάνω κάθε μέρα. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα», δηλώνει στην «Πράσινη» ο 22χρονος σέντερ.

Όσο για τη συμβολή του Ρικ Πιτίνο: «Είναι μια τεράστια βοήθεια για μένα και κάτι πολύ σημαντικό. Κάποια συστήματα που παίζουμε στην επίθεση και την άμυνα είναι πράγματα που είχα δουλέψει στην Αμερική. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση, ο Γκιστ πήγε στο ‘4’, κάτι που ξέρει να κάνει πολύ καλά γιατί το έκανε και παλιά. Έχουμε δημιουργήσει κάποια σχήματα, δουλεύουμε πολύ σε αυτά και πιστεύω πως βγαίνει στα παιχνίδια».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.