ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ατάκες – «φωτιά» Πασκουάλ για το μέλλον του και όχι μόνο!

Μίλησε για όλα ο Πασκουάλ!

Ατάκες - «φωτιά» Πασκουάλ για το μέλλον του και όχι μόνο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Σε αυτή την κοινωνία είμαστε τόσο χαζοί που δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τις αποφάσεις οι οποίοι μπορεί να κάνουν λάθη: προπονητές, παίκτες, διαιτητές, πρόεδροι, φίλαθλοι. Όλοι μπορεί να κάνουν λάθη. Σίγουρα σε κάθε πλευρά, από βιασύνη και με πολλούς διαφορετικούς παράγοντες σε κάθε στιγμή, αλλά ολόκληρη η μπασκετική κοινότητα πρέπει να παραδεχτεί ότι μερικές φορές συμβαίνουν σφάλματα.

Για την πιθανότητα αποχώρησης της Ρεάλ από την ACB: «Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω μία τέτοιου είδους απόφαση. Είμαι αυτός που υποστηρίζει κάθε προσωπική θέση προπονητή, διαιτητή και παίκτη που έχει σχέση με τον κόσμο του μπάσκετ».

Για την Μπαρτσελόνα και την Euroleague: «Παίζει ωραίο μπάσκετ, σταθερό και είμαι μία από τις πιο σοβαρές ομάδες στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι από τις βασικές διεκδικήτριες σε ισπανικό πρωτάθλημα και Euroleague. Αυτή την στιγμή τέσσερις ομάδες είναι στο πρώτο επίπεδο. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Φενέρμπαχτσε. Αυτές είναι οι ομάδες που βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες, αλλά είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Θα δούμε πώς θα συμπεριφερθούν στα πλέι οφ, διότι μπορεί να υπάρξει έκπληξη από την κορυφή ως και τις χαμηλές θέσεις, όπως συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια όταν η 5η ομάδα απέκλεισε την 4η».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μέλλον του: «Τώρα διασκεδάζω το μπάσκετ, βλέπω παιχνίδια και ταξιδεύω αρκετά. Πάντα ανυπομονώ να δουλεύω. Οι πρώτες μέρες ήταν κάπως παράξενες μετά από τόσα χρόνια ασταμάτητης εργασίας στο να έχεις μία ρουτίνα και μία δουλειά να οργανώσεις. Θέλω να επιστρέψω, ένας προπονητής ποτέ δεν μπορεί να πει ότι βρίσκεται κοντά σε μία ομάδα, αλλά νομίζω πως θα περιμένω την νέα σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.