ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε ενόψει Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Μετά την ισοπαλία με 0-0 με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Το «τριφύλλι» λοιπόν ξεκίνησε την προετοιμασία του και για το ντέρμπι σήμερα. Στα της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, πέραν των Στάικο και Μαυρομμάτη. Ο πρώτος έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ δεύτερος θεραπεία.

Κατά τ΄άλλα ο Μουνιέ αποθεραπεύτηκε πλήρως ενώ ο Γιώργος Δώνης θα έχει και στη διάθεση του τον Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.377 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να προπονηθούν και πάλι αύριο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Παναθηναϊκός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.