ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάλεσμα Μακέντα στον κόσμο και φωτογραφία με καταπράσινο ΟΑΚΑ (pic)

Ο Φεντερίκο Μακέντα κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό "παρών" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Κάλεσμα Μακέντα στον κόσμο και φωτογραφία με καταπράσινο ΟΑΚΑ (pic)

Ο Φεντερίκο Μακέντα κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό “παρών” στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Οι “πράσινοι” θέλουν τους οπαδούς της στη… μητέρα των μαχών. Η κινητικότητα στα εισιτήρια είναι ικανοποιητική και αν συνεχιστεί έτσι μπορεί να βρεθούν και πάνω από 30.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Φεντερίκο Μακέντα και οι συμπαίκτες του θέλουν τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το σημαντικό ματς.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιταλός ανάρτησή του στο Instagram πόσταρε μία φωτογραφία του Ολυμπιακού Σταδίου γεμάτο από κόσμο και έγραψε: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο ματς στο πιο σπουδαίο παιχνίδι της χρονιάς, πάμε να τα καταφέρουμε Πανάθα, πάμε όλοι μαζί!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...