ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτά ζητάει ο Στραματσόνι

Ο Ιταλός πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού αξιώνει ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ.

Αυτά ζητάει ο Στραματσόνι

Στο «τριφύλλι» η «μάχη» αυτή έχει συνέχεια για την αδειοδότηση, αφού δεν υπάρχει μόνο η περίπτωση του Έκι Γκονζάλες. Η δράση, βέβαια, είναι έντονη και, μετά την πληρωμή του Αργεντίνου και το διακανονισμό, άμεσα έτρεξε και μια Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα, όμως, προέχει να κλείσει και το «μέτωπο» του Ιταλού πρώην τεχνικού της ομάδας, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Sportday». Ο Στραματσόνι αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 600.000 ευρώ και επιθυμεί ένα σεβαστό ποσό, ώστε να υπάρξει διακανονισμός και στη δική του περίπτωση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιχειρεί να ρίξει τις απαιτήσεις του, έχοντας κι άλλες υποθέσεις την ίδια στιγμή, έστω κι αν αυτές δεν αφορούν μεγάλα ποσά.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 88.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, όμως, υπάρχει και η δόση Φεβρουαρίου στο έμψυχο δυναμικό, που κοστολογείται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού όλα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί έως τις 31 Μαρτίου, με την αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό να υπάρχει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...