Την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι θα επιδιώξει να πάρει ο Παναθηναϊκός στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό με τους «πράσινους» να ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του κόσμου τους.

Είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό οι κερκίδες του ΟΑΚΑ είχαν άσχημη εικόνα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μην είναι κοντά στην ομάδα τους όσο στις πρώτες αγωνιστικές ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί στο ερχόμενο ντέρμπι.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η προσέλευση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να πλησιάσει ακόμη και τις 30.000, αριθμός που θα είναι ο μεγαλύτερος για εντός έδρας φέτος για το «τριφύλλι».

Για να συμβεί αυτό βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν κι από τον καιρό και το κατά πόσο θα είναι ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον κόσμο στο πλάι του, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις των παικτών. Ο Φεντερίκο Μακέντα, τόσο μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και χθες μέσω Social Media, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να βρεθούν μαζικά στο ματς με τον Ολυμπιακό για να βοηθήσουν την ομάδα.

Και όλα δείχνουν πως, καιρού επιτρέποντος, το Ολυμπιακό Στάδιο θα έχει την Κυριακή εικόνα ανάλογη με αυτή που είχε στο ντέρμπι του πρώτου γύρου με αντίπαλο την ΑΕΚ.