ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο: «Σε πολύ καλό επίπεδο η ομάδα»

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ και το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Ρικ Πιτίνο, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα.

Πιτίνο: «Σε πολύ καλό επίπεδο η ομάδα»

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ και το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Ρικ Πιτίνο, κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα.

Αναλυτικά όσα τόνισε στην αναχώρηση ο προπονητής του «τριφυλλιού»:

«Η ομάδα μας παίζει σε πολύ καλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Σχεδόν όλοι οι παίκτες παίζουν πολύ κοντά στις δυνατότητές τους. Είναι δύσκολο να σκοράρουμε 25 πόντους ανά περίοδο, αυτό είναι το όνειρο, αλλά αν πετύχουμε περίπου 20 θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, που δεν χάνει συχνά εντός έδρας. Εμείς δεν έχουμε λόγο να επιβραδύνουμε τον ρυθμό γιατί θα είναι σαν να παίζουμε κόντρα στις δυνατότητές μας. Ο Λεκάβιτσιους και ο Καλάθης είναι πολύ γρήγοροι και μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα τη μπάλα. Ο Τόμας και ο Γκιστ είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτό τον καιρό. Αν επιβραδύνουμε τον ρυθμό θα μετατραπεί σε ένα παιχνίδι των σουτ κι εμείς δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα σε αυτό. Οπότε θα μείνουμε στον τρόπο παιχνιδιού μας, θα προσπαθήσουμε να επιταχύνουμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...