Ο Νίκος Καρελής το καλοκαίρι θα αναζητήσει για την επόμενη ποδοσφαιρική του ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μια πιθανότητα γι αυτόν. Υπάρχουν, όμως, κάποιες προυποθέσεις.

Ο Ελληνας επιθετικός προσπαθεί να κάνει το come back στην καριέρα του, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Ο Καρέλης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον δικέφαλο του βορρά από την Γκενκ. Το συμβόλαιό του με τη βελγική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2019, με την Γκενκ να έχει δικαίωμα χρήσης της οψιόν για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ο Καρέλης δεν υπολογίζεται.

Ετσι, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι ο πρώην επιθετικός του “τριφυλλιού” ψάχνεται από τώρα για την επόμενή του ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν μια καλή επιλογή για τον ίδιο, καθώς ξέρει ότι στους “πράσινους” θα πάρει τις ευκαιρίες που ψάχνει για να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι μιλάμε για έναν παίκτη που γνωρίζει πολά καλά την ομάδα. Συνεπώς, σε περίπτωση μετακίνησής του στο Κορωπί δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Η αλήθεια είναι ότι από τον Παναθηναϊκό θα συζητούσαν με τον Καρέλη μια τέτοια προοπτική, αλλά όχι τώρα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την άδεια. Αν οι “πράσινοι” καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση, τότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό και πιο ελπιδοφόρο ενόψει της συνέχειας. Κι αυτό γιατί και απαγόρευση μεταγραφών δε θα υπάρχει και το μπάτζετ θα μπορεί να ανέβει, αν ο Γιάννης Αλαφούζος δώσει το ok. Η οποιαδήποτε συζήτηση, λοιπόν, με τον Καρέλη θα γίνει αφού μάθουν στο “τριφύλλι” τι θα συμβεί με το καυτό θέμα της αδειοδότησης.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου