ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι συμβαίνει με τον Καρέλη και τον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Καρελής το καλοκαίρι θα αναζητήσει για την επόμενη ποδοσφαιρική του ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μια πιθανότητα γι αυτόν. Υπάρχουν, όμως, κάποιες προυποθέσεις.

Τι συμβαίνει με τον Καρέλη και τον Παναθηναϊκό

Ο Νίκος Καρελής το καλοκαίρι θα αναζητήσει για την επόμενη ποδοσφαιρική του ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μια πιθανότητα γι αυτόν. Υπάρχουν, όμως, κάποιες προυποθέσεις.

Ο Ελληνας επιθετικός προσπαθεί να κάνει το come back στην καριέρα του, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε. Ο Καρέλης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον δικέφαλο του βορρά από την Γκενκ. Το συμβόλαιό του με τη βελγική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2019, με την Γκενκ να έχει δικαίωμα χρήσης της οψιόν για ανανέωση για έναν ακόμη χρόνο. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού ο Καρέλης δεν υπολογίζεται.

Ετσι, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι ο πρώην επιθετικός του “τριφυλλιού” ψάχνεται από τώρα για την επόμενή του ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν μια καλή επιλογή για τον ίδιο, καθώς ξέρει ότι στους “πράσινους” θα πάρει τις ευκαιρίες που ψάχνει για να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν. Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι μιλάμε για έναν παίκτη που γνωρίζει πολά καλά την ομάδα. Συνεπώς, σε περίπτωση μετακίνησής του στο Κορωπί δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι από τον Παναθηναϊκό θα συζητούσαν με τον Καρέλη μια τέτοια προοπτική, αλλά όχι τώρα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την άδεια. Αν οι “πράσινοι” καταφέρουν να πάρουν αδειοδότηση, τότε μιλάμε για κάτι διαφορετικό και πιο ελπιδοφόρο ενόψει της συνέχειας. Κι αυτό γιατί και απαγόρευση μεταγραφών δε θα υπάρχει και το μπάτζετ θα μπορεί να ανέβει, αν ο Γιάννης Αλαφούζος δώσει το ok. Η οποιαδήποτε συζήτηση, λοιπόν, με τον Καρέλη θα γίνει αφού μάθουν στο “τριφύλλι” τι θα συμβεί με το καυτό θέμα της αδειοδότησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.