ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα για την άδεια

Η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι η πιο κρίσιμη για την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Ποια τα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Η πιο κρίσιμη εβδομάδα για την άδεια

Η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι η πιο κρίσιμη για την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Ποια τα δεδομένα.

Μετά το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό πέφτει στο θέμα της αδειοδότησης. Πρόκειται για το πλέον σημαντικό ζήτημα για το «τριφύλλι», το οποίο πρέπει να παραδώσει καθαρό φάκελο μέχρι τις 31 Μαρτίου, προκειμένου να μην έχει τα περσινά προβλήματα και να εξασφαλίσει την άδεια.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Μέχρι εκεί. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά και άπαντες περιμένουν. Η εβδομάδα που έρχεται είναι και η πλέον καθοριστική. Οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να «τρέξουν» ώστε όλα τα ανοικτά μέτωπα να κλείσουν και να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Σε 16 μέρες από τώρα η προθεσμία λήγει!

Η συμφωνία με Στραματσόνι και Γκονζάλες είναι προ των πυλών, όπως και κάποιες άλλες υποθέσεις που απαιτούν λιγότερα χρήματα. Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι να μπουν τα χρήματα από τον Γιάννη Αλαφούζο και να δοθούν οι προκαταβολές στους ανθρώπους που οφείλονται χρήματα. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό θα πέσουν και οι υπογραφές στις συμφωνίες και θα μπουν μέσα στον φάκελο. Συνολικά ο Γιάννης Αλαφούζος θα βάλει περίπου 4 εκατ. ευρώ για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Ολοι βρίσκονται σε αναμονή και σύντομα θα γίνουν γνωστά τα πάντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ