ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ Η ΕΙΚΟΝΑ

Κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ το χρέος του Παναθηναϊκού

Δείτε πώς διαμορφώνονται τα δεδομένα για τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ το χρέος του Παναθηναϊκού

Ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» έχει χρηματοδοτήσει την ομάδα με 25.6 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο χρόνο, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Τύπου. Τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από τρεις Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου, με την τελευταία να πιστοποιείται μόλις προχθές (13/3) στο ποσό των 4.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Συνολικά, μάλιστα, ο Αλαφούζος έχει φέρει στην ομάδα περίπου 61.4 εκατομμύρια ευρώ, από το 2012 που είχε αναλάβει, ως επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Η πρόσληψη των Γιώργου Δώνη-Νίκου Νταμπίζα έφερε και το πιο χαμηλό μπάτζετ στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου, με όχι ιδιαίτερα απαιτητικές υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές, κάτι που έχει συμβάλει στη μείωση του χρέους στα 19.6 εκατομμύρια ευρώ, όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ της «Live Sport».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός βελτίωσε κατά πολύ, έτσι, την οικονομική του θέση και ευελπιστεί σε μια θετική επόμενη ημέρα, με επένδυση για κάτι σπουδαίο, σίγουρα μεγαλύτερο από τον απλό οικονομικό εξορθολογισμό.

Άγνωστο είναι αν η βελτιωμένη εικόνα της ΠΑΕ μπορεί να επιφέρει εξελίξεις με την εμφάνιση στο προσκήνιο επενδυτικού ενδιαφέροντος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.