ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση στη Μόσχα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 26η αγωνιστική και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό που θα αποτελέσει υπέρβαση.

ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός: Για την υπέρβαση στη Μόσχα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 26η αγωνιστική και ψάχνει ένα μεγάλο διπλό που θα αποτελέσει υπέρβαση.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ντίνο Μήτογλου και Ματ Λοτζέσκι, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Άντριαν Πέιν.

Η ΤΣΣΚΑ με 20 νίκες έχει ήδη προκριθεί, αλλά φυσικά και θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Άλλωστε υπολείπεται μιας νίκης της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε  ενώ έχει μια περισσότερη από την τρίτη Ρεάλ. Mοναδικός απών για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι ο Μιχαήλ Κουλάγκιν.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη δοκιμασία για το “τριφύλλι”. Οι πιθανότητες νίκης δεν είναι πολλές, αλλά οι “πράσινοι” οφείλουν να παλέψουν στο παρκέ για να τις εξαντλήσουν.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το NS1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.