ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πράσινο πάθος: Μπορεί και 30.000 με τον Ολυμπιακό!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ζεσταθεί ενόψει ντέρμπι και ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό "παρών" στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Πράσινο πάθος: Μπορεί και 30.000 με τον Ολυμπιακό!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ζεσταθεί ενόψει ντέρμπι και ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό “παρών” στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Η προπώληση των εισιτηρίων πηγαίνει καλά, τις τελευταίες μέρες υπάρχει κινητικότητα από τους οπαδούς, ενώ εκτιμάται ότι αρκετός κόσμος θα πάει στο ΟΑΚΑ την τελευταία στιγμή για να πάρει το εισιτήριό του. Μάλιστα, υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η ομάδα θα κάνει φέτος ρεκόρ προσέλευσης στα εντός έδρας παιχνίδια της. Το προηγούμενο ήταν κόντρα στην ΑΕΚ όταν κόπηκαν 24.731.

Αν συνεχιστεί η ζωηρή κίνηση, τότε δεν αποκλείται στο ΟΑΚΑ να έχει και 30.000 οπαδούς του “τριφυλλιού”, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να στηρίξουν την ομάδα και διψάνε για μια μεγάλη επικράτηση φέτος.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.