ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Οι ΜΑΓΚΕΣ και οι… δάγκες!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το τεράστιο διπλό στη Μόσχα και τα “παρατράγουδα” στη σύσκεψη του Βασιλειάδη.

Οι ΜΑΓΚΕΣ και οι... δάγκες!

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για το τεράστιο διπλό στη Μόσχα και τα “παρατράγουδα” στη σύσκεψη του Βασιλειάδη.

Δεν μας πέφτει με τίποτα. Το… ηθικό μετά από το τεράστιο διπλό στη Μόσχα. Μια νίκη που θύμισε ΠΑΛΙΟ καλό Παναθηναϊκό, τότε που τα αδύνατα γίνονταν δυνατά και που ΚΑΝΕΝΑ ματς δεν τελείωνε πριν σφυρίξει η… “χοντρή”.

Ηταν απίστευτη η εμφάνιση των παικτών του τριφυλλιού, η λύσσα που έβγαλαν μέσα στο παρκέ και η τρέλα για να γυρίσουν ένα ματς που έμοιαζε χαμένο απέναντι σε μια ομάδα με τεράστιο μπάτζετ. Πιο γλυκό φινάλε δεν θα μπορούσε να υπάρξει από αυτή την βόμβα του Καλάθαρου ο οποίος για μια ακόμη φορά βούλωσε τα στόματα των “ειδικών”.

Ξεκινάμε και επικεντρώνουμε με το μπάσκετ παρότι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η επικαιρότητα παίζει τα “παρατράγουδα” του Βασιλειάδη. Δεν εννοώ τα παρατράγουδα επιπέδου Πάνια που κλήθηκαν στη στημένη σύσκεψη, αλλά τα όσα τραγελαφικά και αστεία ακολούθησαν σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια αφενός να αποπροσανατολίσουν και αφετέρου να τσουβαλιάσουν.

Σαφώς και ήταν μεγάλο λάθος που εκπροσωπήθηκε ο Παναθηναϊκός σε μια μάζωξη που ΔΕΝ τον αφορούσε, από την άλλη όμως δόθηκε και η χρυσή ευκαιρία για ένα απίστευτο ξεφτιλίκι και τρολάρισμα μέχρι πρωίας. Βλέπετε τα ήθελε ο… πισινός τους και το “γλέντι” ήταν ασταμάτητο. Οπως επίσης πέσανε και οι μάσκες για τον Υπουργό, που θέλησε να βάλει πλάτη, αλλά διασύρθηκε κι αυτός μαζί με τα “καλά παιδιά”.

Αρκετά όμως με δαύτους. Δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν, σε με τέτοια βραδιά που έχει επιστρέψει ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Παναθηναϊκός, αυτός ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ, να ασχολούμαστε με… νανάκια. Από τη μία οι μάγκες του Πιτίνο λοιπόν και από την άλλη οι δάγκες του λιμανιού. Ή απλώς οι (τζάμπα) μάγκες, αν προτιμάτε. Το ίδιο κάνει και ούτε που τους βλέπουμε.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν πέτυχε μια τεράστια νίκη στη Ρωσία. Ξόρκισε τον δαίμονα εννιά χρόνων και πλέον έφερε την κατάσταση στο χέρι του για την πρόκρισή του στην 8άδα. Το χαρτί έχει γυρίσει για τα καλά και πλέον βλέπουμε στο γήπεδο μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Μια ομάδα που βγάζει καύλα και υγεία και με αποδυτήρια μπετόν αρμέ, την ώρα που οι απέναντι δίνουν και ρουφιανεύουν ο ένας τον άλλον.

Ο Πιτίνο, αυτή η τεράστια προπονητική προσωπικότητα, δεν έχει απλά βελτιώσει τα χαρακτηριστικά των παικτών του, αλλά τους έχει κάνει και μια ένεση ψυχολογίας. Γιατί το πρόβλημα ήταν ΚΑΙ – για να μην πούμε ΚΥΡΙΩΣ – ψυχολογικό, από τη στιγμή που οι πράσινοι δεν έπαιζαν σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες. Εχει ΗΔΗ σώσει μια χαμένη χρονιά και πηγαίνει ολοταχώς για τη μεγαλη επιστροφή.

Εχει παράλληλα ξυπνήσει και τον κόσμο και αυτό που θα γίνει στο επόμενο ματς στο ΟΑΚΑ θα είναι μαγικό. Κάντε γαργάρες στο λαιμό, φορτίστε τα κινητά και ετοιμαστείτε για μια βραδιά τρέλας και παράνοιας στην καλύτερη μπασκετική έδρα της Ευρώπης.

Μέχρι τότε ραντεβού και στο ποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ. Την Κυριακή δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό πέραν της νίκης. Δεν λύνονται τα προβλήματά μας, ούτε και προβλέπεται να λυθούν άμεσα, αλλά όταν παίζεις με “αυτούς” τα ξεχνάς ΟΛΑ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ