ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρικ, ήρθε η ώρα να πάρεις διαζύγιο…

Ο Αρης Λαούδης γράφει για τον θρίαμβο της εξαετίας, τους Παναθηναϊκούς που επιτέλους είδαν αυτό που έζησαν επί χρόνια κι ελπίζουν να... πάρει διαζύγιο ο Ρικ Πιτίνο.

Ρικ, ήρθε η ώρα να πάρεις διαζύγιο...

Ρικ Πιτίνο

Αυτή δεν ήταν νίκη που απλά κρατά ζωντανό τον Παναθηναϊκό σε μια κάκιστη χρονιά. Ηταν μια νίκη που σε κάνει να βγάλεις… αγανάκτηση χρόνων. Είναι το μεγαλύτερο διπλό της τελευταίας 6ετίας, είναι διπλό που παραπέμπει στα σπουδαία χρόνια, στα χρόνια της Αυτοκρατορίας, τότε που ο Παναθηναϊκός ήταν το φαβορί στη Μόσχα κι όχι η ΤΣΣΚΑ. Το τρίποντο του Καλάθη μπήκε με αρκετή δόση τύχης, μπορούσε και να βρει σίδερο, αλλά το δεδομένο δεν θα άλλαζε: Αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός που έχει λατρέψει ο κόσμος του.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.