ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Νικολογιάννης: Στο ΟΑΚΑ για τον Δώνη, τα παιδιά και την …20ετία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ξεχωριστή σημασία του ντέρμπι της Κυριακής,αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα μίας ενδεχόμενης νίκης.

Νικολογιάννης: Στο ΟΑΚΑ για τον Δώνη, τα παιδιά και την …20ετία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ξεχωριστή σημασία του ντέρμπι της Κυριακής,αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα μίας ενδεχόμενης νίκης.

Tην Κυριακή είναι η τελευταία ευκαιρία οι φίλοι του Παναθηναϊκού να πάρουν μία μεγάλη χαρά φέτος. Η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν συγκρίνεται με καμία άλλη νίκη στο πρωτάθλημα. Και θα έχει διπλή σημασία αν την πετύχει ο σημερινός Παναθηναϊκός, που δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό, που ονειρευόμαστε . Με τα «εγκλήματα», που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, το τριφύλλι θυμίζει μόνο Παναθηναϊκό. Η ομάδα, όμως, κάνει ότι μπορεί. Δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερο στόχο από την είσοδο στην πεντάδα η συγκεκριμένη ομάδα. Και με τους βαθμούς, που έχει πάρει στο γήπεδο είναι στην πεντάδα.

Αρα ο Δώνης και οι παίκτες έχουν κάνει ότι μπορούν. Αρχισαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα έκαναν έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά στη συνέχεια τα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο ήταν αρνητικά. Τώρα θέλουν να πετύχουν και την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι. Θα είναι ιδανικό αυτή η νίκη να έρθει κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα είναι δύσκολο, διότι ο αντίπαλος έχει πιο ποιοτικούς παίκτες, αλλά όχι αδύνατο, διότι παίζουν 11 εναντίον 11 και η ομάδα παίζει στην έδρα της.

Για αυτό αξίζει το ΟΑΚΑ να έχει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Για τον Δώνη και τα παιδιά στην μάχη, που θα δώσουν με την ομάδα, που έχει κατακτήσει τόσα κάλπικα πρωταθλήματα για 20 χρόνια. Το ματς της Κυριακής δεν είναι απλά ένα ντέρμπι. Είναι ΤΟ ντέρμπι. Και εκεί πρέπει να είναι ο κόσμος δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας. Ξεχνώντας Αλαφούζο και όσα «εγκλήματα» έχει κάνει . Στο ΟΑΚΑ πρέπει να πάμε για τον Δώνη και τα παιδιά, για όσα έχουν γίνει για μία 20ετία από τον αντίπαλο μας. Και το κυριότερο. Οσοι πάνε μόνο με την φωνή. Αν γίνει το παραμικρό θα τιμωρηθεί η ομάδα, κανένας άλλος.

Καμία μάχη δεν είναι χαμένη από πριν αν δεν την δώσεις. Ο Ολυμπιακός στην Λεωφόρο χάνει δύο συνεχόμενα χρόνια με 1-0. Μπορεί και τώρα να γίνει το ίδιο στο ΟΑΚΑ, αρκεί ο κόσμος να «σπρώξει» τους παίκτες και οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να αποφύγουν λάθη, που θα στοιχίσουν. Από κει και πέρα είναι πολλά τα τρία παιχνίδια χωρίς γκολ για την ομάδα. Κατά σειρά Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ένα γκολ θα το βάλει, το θέμα είναι να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, για να πάρει τη νίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...