ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μια ανάσα από την Α1!

Μία ανάσα από την επιστροφή Α1 βρίσκονται τα κορίτσια του Καντζιλιέρη, μετά και τη νίκη επί της Τερψιθέας με 32-57.

Μια ανάσα από την Α1!

Μία ανάσα από την επιστροφή Α1 βρίσκονται τα κορίτσια του Καντζιλιέρη, μετά και τη νίκη επί της Τερψιθέας με 32-57.

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού αγγίζει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και επιστρέφει εκεί που ανήκει έπειτα και από την εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας με 32-57.

Οι «πράσινες» δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα  στο ΔΑΚ Γλυφάδας  αφού είχαν τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού και έφτασαν σε ένα ακόμα δίποντο.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 7-26, 15-42, 20-52 και 32-57.

Τερψιθέα (Αποστολάκης):  Κόρδαλη 2, Οικονομάκη 6, Κανακάρου, Καβακίδου, Λαπράκη 2, Φλώκα 2, Λαπράκη 7, Γαλιατσάτου 9 (1), Οικονομάκη 1 και Μυλωνάκη 3.

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κάσδαγλη 1, Μούλη 8, Κοίλια Π., Ακρίβου 2, Καλαμπάκου 22 (5), Ευαγγελάτου, Αρβανίτη 4, Σλούκα 3 (1), Εζέτζα 8, Τριανταφύλλου  3, Μούτσα και Σιγάλα 6.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Καντζιλιέρης τόνισε  Μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και  επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Τρέξαμε και άνοιξε η διαφορά από την αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε τον χρόνο των κοριτσιών,  λόγω και του  φάιναλ φορ και στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.