ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ιταλία (vid)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ σε Ελλάδα και Ιταλία (vid)

Κυριακή (17/03) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς διεξάγονται σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εμείς, έχουμε ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Bwin.

Αναμένονται γκολ στο ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Super League και το ντέρμπι των δυο “αιωνίων”. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην διανύει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του, παρ’ όλα αυτά ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί πάντοτε πρόκληση. Οι “πράσινοι” βρίσκονται στην 7η θέση με 32 βαθμούς, φαίνεται πως έχουν ξεμείνει από στόχους καθώς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν απομακρυνθεί αρκετά, ωστόσο έδειξαν και κόντρα στην ΑΕΚ (0-0 εκτός έδρας) πως θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια τους, κυνηγώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, και κόντρα στον Άρη (4-1) έδειξε τις επιθετικές αρετές του και σήμερα θα κυνηγήσει ακόμη μια πειστική και παραγωγική εμφάνιση, περισσότερο για λόγους γοήτρου. Οι δυο ομάδες διαθέτουν ποιότητα, περιμένουμε ένα ματς με γρήγορο τέμπο κι αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.80.

Με το Goal/Goal στο Έμπολι

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Έμπολι και Φροσινόνε. Οι δυο ομάδες δίνουν σκληρή μάχη για την επιβίωσή τους, καθώς η Έμπολι είναι στη 18η θέση με 22 βαθμούς όντας στο -2 από τη σωτηρία της, ενώ η Φροσινόνε έχει 17 βαθμούς, απέχει επτά βαθμούς από την παραμονή της στην κατηγορία και σήμερα παίζει ουσιαστικά, ένα από τα τελευταία της “χαρτιά”. Αμφότερες σκοράρουν τακτικά στα παιχνίδια τους, παράλληλα παρουσιάζουν σημαντικά κενά στα μετόπισθεν και δύσκολα θα δούμε αλλαγή αγωνιστικής συμπεριφοράς σήμερα. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρεμς

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Ρεμς με τη Ναντ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετρούν 12 (!) παιχνίδια αήττητοι σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 5-7-0 σε αυτή τη σειρά αγώνων. Έχουν σκαρφαλώσει στην 6η θέση και στο -4 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και κόντρα στη… σχεδόν αδιάφορη, Ναντ, έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν, έτσι θα πάμε με την έδρα, το κίνητρο και τον καλοπληρωμένο άσσο, ο οποίος δίνεται σε απόδοση 2.25.

Υψηλό σκορ στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Γκίσεν – Άλμπα Βερολίνου. Σήμερα κοντράρονται οι δυο καλύτερες επιθέσεις της λίγκας, με την Γκίσεν να σκοράρει 89.7 πόντους ανά αγώνα και την Άλμπα να σημειώνει 91 πόντους ανά αγώνα. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα επιτρέποντας 91.6 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ η Άλμπα έχει σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα και πιθανόν να μη δώσει την απαιτούμενη βαρύτητα στο σημερινό ματς. Οι αριθμοί δείχνουν υψηλό σκορ, επομένως θα πάμε με το Over 176,5 σε απόδοση 1.91.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τους αγώνες Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Ατρόμητος – ΑΕΚ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ατρόμητος – ΑΕΚ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...