ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα βραβεύσει τον Σισέ ο Παναθηναϊκός (pic)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι θα βραβεύσει τον Τζιμπρίλ Σισέ για την προσφορά του, στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Θα βραβεύσει τον Σισέ ο Παναθηναϊκός (pic)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι, όπως ενημέρωσαν, θα βραβεύσουν τον Σισέ για την προσφορά του στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο ημίχρονο του σημερινού αγώνα, θα τιμήσει τον Djibril Cisse, τον σπουδαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή ο οποίος φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι τις σεζόν 2009-10 & 2010-11, κατακτώντας ένα νταμπλ, τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (και τις δύο σεζόν) και του πολυτιμότερου παίκτη της SuperLeague! Τη βράβευση θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Σαραβάκος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.