ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαίνει σε περιπέτειες: Μέχρι και -6 η τιμωρία στον Παναθηναϊκό!

Οι σημερινές ασχήμιες στο ΟΑΚΑ βάζουν σε περιπέτειες τον Παναθηναϊκό, ο οποίος απειλείται με αφαίρεση 6 βαθμών!

Μπαίνει σε περιπέτειες: Μέχρι και -6 η τιμωρία στον Παναθηναϊκό!

Ταφόπλακα για το ήδη ταλαιπωρημένο «κορμί» του Παναθηναϊκού φαίνεται να μπαίνει μ΄όσα συνέβησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Η διακοπή μπορεί να φέρει ποινή μέχρι και 6 βαθμών για το τριφύλλι. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με -3 για τη διακοπή του αγώνα (εφόσον κριθούν υπαίτιοι που είναι και το πιο πιθανό), τιμωρία η οποία είναι εξαιρετικά ορατό το ενδεχόμενο να γίνει -6, εφόσον στα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου έχουν σημειωθεί βιαιοπραγίες κατά προσώπων.

Συγκεκριμένα ο ΚΑΠ αναφέρει για την διακοπή:

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αν ο αγώνας δεν αρχίσει ή διακοπεί πριν από την κανονική λήξη του, λόγω παραβάσεων του άρθρου 15 του ΠΚ, εκτός των ανωτέρω ποινών (σ.σ. οι ποινές για τη διακοπή), η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με τις λοιπές ποινές που προβλέπονται στο αυτό άρθρο (15) του πειθαρχικού κώδικα)».

Αν συμβεί αυτό και το τριφύλλι δεχτεί -6, τότε αυτομάτως οι πράσινοι θα πέσουν στη 12η θέση, μιας και θα έχουν 26 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.