ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαψεύδουν Καραπαπά οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τη διακοπή.

Διαψεύδουν Καραπαπά οι πράσινοι

Μετά την οριστική διακοπή του ματς, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ανέφερε ότι οι “ερυθρόλευκοι” ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα ειπώθηκαν από τον Κώστα Καραπαπά, περί επιθυμίας για συνέχεια του ματς. Στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν εκφράσει επιθυμία αποχώρησης από το ημίχρονο του ματς.

Παράλληλα, μετά τη διακοπή, στον Ολυμπιακό ανέφεραν ότι οι παίκτες του δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν και άρα να συνεχίσουν το ματς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 258.870 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ