ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Save Olympiacos, αν δεν μπορείτε δώστε κάπου την ομάδα – Πιάσατε πάτο” (pic)

«Δεν αξίζει ο σύλλογος που τυχαίως διοικείτε τέτοια μεταχείριση» έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram και ζήτησε από τους Αγγελόπουλους να δώσουν τον Ολυμπιακό για να τον κερδίζουν μέσα στο παρκέ όπως γίνεται την τελευταία 20ετία κι όχι στα χαρτιά όπως χθες...

Γιαννακόπουλος:

Το «αιώνιο» ντέρμπι της Basket League δεν διεξήχθη τελικά ποτέ, με τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ να παίρνουν τον… ρόλο του ΣΕΦ, αφού εκεί έκλεισε το φύλλο αγώνα υπέρ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος κέρδισε το ματς με 20-0.

Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να… χτυπήσει μέσω του Instagram και να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα, κάνοντας επίθεση στους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο ισχυρός άνδρας του «Τριφυλλιού» τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν αξίζει τέτοια διαχείριση από τους ιδιοκτήτες του και τους κάλεσε να δώσουν την ομάδα αλλού, ώστε να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός να τους κερδίζει στο παρκέ!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«17/3/2019- Ημερομηνία που θα μείνει ως η ημέρα που ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΑΤΟ…. 20 χρόνια σας έχουμε από κάτω αλλά λόγω του ότι σας κερδίζουμε μέσα στα παρκέ… Εκεί θέλουμε να συνεχίσουμε να σας κερδίζουμε… Εάν δεν μπορείτε δώστε κάπου την ομάδα… Δεν αξίζει ο σύλλογος που τυχαίως διοικείτε τέτοια μεταχείριση», ανέφερε ο DPG, ο οποίος συνόδευσε την ανάρτησή του στο Instagram με το φύλλο αγώνα του ντέρμπι και το #saveolympiakos!

Δείτε το ποστ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.