ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Το κακό φαινότανε…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για έναν διοικητικά ανύπαρκτο και χωρίς αντισώματα Παναθηναϊκό στον οποίο… αναπόφευκτα βρίσκουν «χώρο» σκηνικά σαν του ΟΑΚΑ

Το κακό φαινότανε…

Δύσκολη και σκληρή νύχτα αυτή που πέρασε για τον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια ΑΛΛΗ ΜΙΑ δύσκολη νύχτα. Να τα λέμε κι αυτά γιατί σε λίγο θα πιστέψουμε ότι ήμασταν «μαγαζί γωνία» και διαλύσαμε σε ένα βράδυ.

Ότι και να ακούγεται τις τελευταίες ώρες και όσα επιχειρήματα κι αν του βάζουν για «περιτύλιγμα» το κακό αρχίζει και τελειώνει στη διοικητική σου ανυπαρξία. Εκεί πατάνε και βρίσκουν χώρο για να κάνουν όσα έκαναν αυτοί που τα έκαναν. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν δικαιολογώ κανέναν και έχω χαλαστεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Όχι τόσο με την εικόνα των επεισοδίων, αφού έχουμε δει και πολύ χειρότερα, αλλά με αυτή του κόσμου που αποχωρούσε πιο αηδιασμένος από κάθε άλλη φορά. Και ανάμεσά τους ένα σωρό παιδιά. Εκατοντάδες πιτσιρίκια που πήγαν με την λαχτάρα να λένε την επόμενη μέρα στους συμμαθητές τους στο σχολείο «ήμουν και εγώ εκεί, είδα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός». Και έφυγαν… κλαμένα.

Όποιος λοιπόν έπεσε από τα σύννεφα με όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ είτε είναι υποκριτής, είτε απλά τόσο καιρό ήταν ανεβασμένος σε συννεφάκι. Θα μπορούσε να πει κανείς πως και πολύ άργησαν όλα αυτά με βάση τη γενικότερη σήψη και τη διάλυση που υπάρχει στον σύλλογο.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι απλό και «ξεμπερδεύεις» εύκολα να δείξεις με το δάκτυλο μια χούφτα ανθρώπων, να τσουβαλιάσεις σε αυτούς μια ολόκληρη θύρα, να χύσεις πέντε κροκοδείλια δάκρια και να… καθαρίσεις. Εχει ξαναγίνει άλλωστε. ΦΥΣΙΚΑ και υπάρχει μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που έδωσαν το βράδυ της Κυριακής την χαριστική βολή, το θέμα ωστόσο είναι πως… βρήκαν και τα έκαναν. Κανείς δεν μπορεί να ανέβει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις. Και ο πρώτος που έχει σκύψει, κάνοντας εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια νάνο τον Παναθηναϊκό, είναι ιδιοκτήτης του. Για να ξέρουμε τι λέμε και να μην παραχαράσσουμε και την ιστορία.

Υπήρχε περίπτωση με ΚΑΝΟΝΙΚΗ διοίκηση να γίνονται όσα γίνονται σε όλα τα επίπεδα; Πλάκα κάνουμε τώρα; Και θέλετε και ένα παράδειγμα πολύ κοντινό μας; Στο μπάσκετ οι ίδιοι άνθρωποι δεν πάνε στο γήπεδο; Πρωτάθλημα δεν χάσαμε με βήματα του Σπανούλη στην τελευταία επίθεση; Κι όμως δεν άνοιξε μύτη. Αρα δεν φταίνε (μόνο) οι οπαδοί. Όσο λοιπόν παραμένεις ανύπαρκτος διοικητικά, τόσο θα διαιωνίζονται τέτοιες καταστάσεις. Αυτή δυστυχώς είναι η μαύρη αλήθεια…

Δεν υπάρχει λόγος να πούμε περισσότερα. Ούτε και διάθεση. Και εννοείται πως δεν χρειάζεται να μιλήσουμε και για το παιχνίδι. Ένα ματς που ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ τουλάχιστον θα μπορούσε να τελειώσει και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ή μάλλον θα τελείωνε με διοίκηση οποιασδήποτε άλλης από τις μεγάλες ομάδες. Εδώ μας κάνουν πλάκα. Από Ελληνες μέχρι… Γερμανούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.