ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομιλία Δώνη: “Να μην επηρεαστείτε – Θέλουμε βαθμούς μέχρι το τέλος”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα, την επομένη των όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ομιλία Δώνη:

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σήμερα, την επομένη των όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα στα επόμενα παιχνίδια και μην επηρεαστούν από τα όσα έγιναν χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μίλησε σήμερα στους παίκτες του, ζητώντας τους να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν στη συνέχεια.

«Θέλω να ηρεμήσετε και να δείτε τη συνέχεια δίχως να έχετε το μυαλό σας σε όσα έγιναν χθες. Δυστυχώς, τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν και οι παλιότεροι το γνωρίζουν. Δεν είναι στην αρμοδιότητά μας να το λύσουμε και θέλω να μη σας επηρεάσει ενόψει της συνέχειας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.896 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ανεξάρτητα με την τιμωρία που θα έχουμε, και να φτιάξουμε τη βάση για την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Έχουμε 38 βαθμούς μέσα στο γήπεδο, μας μένουν ακόμα πέντε ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα και να πάρουμε τα ματς που θέλουμε», ήταν τα λόγια του Δώνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.