ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά τον Θανάση Γιαννακόπουλο.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση»

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση για τον ιστορικό παράγοντα, που έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης (19/3):

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.